5 dôvodov, prečo si vybrať Castelli

Tags:
5 dôvodov, prečo si vybrať Castelli>

1. Absolútny líder v oblasti cyklistického oblečenia, ktoré určuje trendy

Značka patrí k absolútnej špičke v oblasti cyklistického oblečenia od roku 1876, keď Castelli priniesla do cyklistického oblečenia nový štýl a inovácie. V tom čase spoločnosť šila cyklistické oblečenie len pre cyklistických šampiónov a vždy ponúkala individuálny a kreatívny prístup ku každému z nich.

"Obliekame šampiónov - buďte jedným z nich." Týmto mottom sa Castelli riadi dodnes. Značka stále kladie dôraz na kvalitu a inovácie pri výrobe cyklistického oblečenia a ponúka svoje výrobky nielen profesionálnym cyklistom, ale aj tým, ktorí sa bicyklom venujú vo voľnom čase a majú radi kvalitné materiály. Už dávno neplatí, že značka ponúka oblečenie len pre pretekársku cyklistiku svetovej triedy. 

2. Priekopník v oblasti cyklistického oblečenia

Spoločnosť Castelli priniesla do sveta cyklistiky inovácie, ako je priliehavé oblečenie, podšívka z jelenej kože, golier so zipsom alebo vrecká na zadnej strane dresu, a nie nadarmo sa táto spoločnosť nazýva revolucionárom vo svete pretekárskej cyklistiky. 

Spoločnosť Castelli tiež ako prvá použila materiál LYCRA®. Ide o značkové polyuretánové vlákno, ktorého hlavným znakom je vysoká elasticita. 

Spoločnosť Castelli aj dnes prináša do sveta cyklistického oblečenia nové techniky, technológie a inovácie. Medzi legendárnymi výrobkami Castelli nájdeme napríklad oblečenie s označením SUPERLEGGERA, vyrobené z materiálu, ktorý sa pýši svojou ľahkosťou. Značku ROSSO CORSA používa spoločnosť Castelli na označenie výrobkov najvyššej kvality.

3. Vodoodpudivé a priedušné materiály

Spoločnosť Castelli využíva nanotechnológiu nielen na výrobu extrémne ľahkých materiálov, ale aj na výrobu vodoodpudivých alebo priedušných materiálov. Materiál micro-piqué sa používa na vynikajúci odvod vlhkosti a potu. 

Medzi vodoodpudivé a vetruodolné dresy z ponuky Castelli patrí dres GABBA ROS. Dres je mierne zateplený na prednej strane a nepremokavý vďaka exkluzívnemu materiálu GORE-TEX INFINIUM™ 205 Warm. 

Tip: Vďaka bavlneným dresom pre mužov a ženy môžete zostať cyklistom aj po zosadnutí z bicykla.

4. Kvalitné cyklistické oblečenie s mnohými funkciami

Z ponuky Castelli si vyberú aj tí najnáročnejší zákazníci. V našom e-shope nájdete rôzne strihy, materiály a farby cyklistického oblečenia Castelli. Nájdete tu klasické tmavšie farby, ale aj výrazné kúsky s reflexnými prvkami - v tmavých a žiarivých farbách Castelli vyrába napríklad cyklistický dres A BLOCCO, ktorý sa môže pochváliť viacerými výhodami. 

Tento dres je vyrobený z tkaniny ProSecco Micromesh, ktorá výborne odvádza vlhkosť. Bočné panely dresu obsahujú sieťovinu, ktorá umožňuje únik tepla a zaisťuje tepelný komfort aj v horúcom počasí. 

Rukávy dresu sú vyrobené z pružnej tkaniny Velocity Rev2, vďaka čomu sú veľmi priliehavé k telu a neobmedzujú v pohybe. K dispozícii je aj zips YKK® Vislon® po celej dĺžke, ktorý je ľahší ako bežné kovové zipsy a ľahko sa otvára a zatvára počas jazdy. 

Dresy Castelli majú aj tri vrecká na zadnej strane dresu, pričom stredné obsahuje extra strečovú vložku a reflexný panel. V spodnej časti sú silikónové časti, aby dres dobre držal.

5. Spolupráca spoločnosti Castelli s najlepšími tímami vo svete cyklistiky

Spoločnosť Castelli v súčasnosti podporuje a spolupracuje s profesionálnym cyklistickým tímom Garmin-Cervélo. Vďaka tomuto spojeniu vzniká mnoho nových nápadov a myšlienok, ktoré určite prinesú do sveta kvalitného cyklistického oblečenia mnoho ďalších inovácií.

Tip: Pri výbere oblečenia Castelli sa uistite, že ste si vybrali správnu veľkosť. Taliani sú zvyčajne menšieho vzrastu, a preto môže byť oblečenie tejto značky menšie, ako sme zvyknutí. Odporúčame zvoliť o jednu alebo dve veľkosti väčšiu veľkosť.